Üniversitelerin, öğrenciyle doğrudan ilişkisi olması nedeniyle en önemli birimlerinden biri olan Öğrenci İşleri Daire Başkanlıkları, yükseköğretim mevzuatını değerlendirmek ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere Van’da bir araya geldi.

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “7. Yükseköğretim Kurumları Öğrenci İşleri; Mevzuat Uygulama ve Birliktelik Toplantısı” üniversitenin öğrenci işleri daire başkanı, şube müdürü ve uzmanların katılımıyla 28-30 Nisan 2018 tarihleri arasında Van’da gerçekleşen toplantıya Üniversitemizi temsilen, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Rafet GEZER katıldı.

Yükseköğretim mevzuatının değerlendirildiği, eğitim ve öğretimle ilgili güncel konuların ele alındığı toplantının ardından Van’ın tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi.

02 Mayıs 2018