2018–2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

Uşak Üniversitesi Eğitim Öğretim Sınav Yönetmeliğine göre öğrenciler, her dönem başında akademik takvimde belirlenen tarihlerde kayıt yenilemekle yükümlüdür. Kayıt yenilemeyen öğrenci öğrencilik haklarından yararlanamaz.

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi için kayıt yenileme tarihleri;

Kayıt Yenileme İşlemleri (İnternet Yoluyla Ders Seçme) : 11 - 15 Şubat 2019

Danışman Onayları                                                              : 11 - 18 Şubat 2019

Ders Ekleme/Bırakma İşlemleri                                          04 - 08 Mart 2019

Mazeretli Ders Kayıt İşlemleri                                             : 04 - 06 Mart 2019

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Öğrencilerimiz de Bahar yarıyılı için dönemlik dersleri için kayıt yenilemek zorundadırlar.

Üniversitemiz Akademik Takvimi Birimlere göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin, kayıtlı olduğu Birime ait Akademik takvimi dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ders kayıtları için Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilirler.

Öğrencilerimizin açıklamaları dikkatle okumaları rica olunur.

Akademik Takvim için tıklayınız.

Kayıt Yenileme İşlemleri ile ilgili Açıklamalar için tıklayınız.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri ile ilgili Açıklamalar için tıklayınız.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.

05 Şubat 2019