İhracatçı firmalarımıza yönelik olarak İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birliği tarafından organize edilen eğitim faaliyetleri 2022 yılında ücretsiz olarak devam etmektedir.

Üniversite öğrencilerinin iş dünyasını tanımalarına, kişisel bilgi ve becerilerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında eğitimlere katılımlarına olanak sağlanmaktadır.

“Zoom Video Konferans” uygulaması aracılığıyla Nisan ayında gerçekleştirilecek olan ücretsiz online eğitimlee başvurular sadece internet aracılığıyla kabul edilmekte olup, ekte yer alan söz konusu eğitimlere katılabilmek için http://akademi.immib.org.tr adresinden başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Her bir eğitim programı ile ilgili sınırlı sayıda öğrenci kontenjanı bulunmakta olup, içerik ve eğitmen özgeçmişine ilişkin bilgiler web sitesinde ayrıca yer almaktadır.

Üniversiteniz öğrencilerinden söz konusu eğitimlerden faydalanmak isteyen, öğrencilerimize duyurulur.

İMMİB Akademi / 2022 Nisan Ayı Ücretsiz Online Eğitim Takvimi için tıklayınız.

01 Nisan 2022