Değerli Öğrencimiz;

Üniversitemizi tercih etmenizden dolayı sizleri kutlar, geleceğinizin en önemli basamağı olan üniversite yaşamınızda başarılar dileriz.

2019-2020 eğitim öğretim yılında DGS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2019 tarihleri arasında DGS EK YERLEŞTİRME BELGENİZDE belirtilen adreslerde ve belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Üniversitemize yerleşen adaylardan isteyenler, Üniversitemize gelmeden e-devlet kapısı üzerinden (www.turkiye.gov.tr) 15-19 Ekim 2019 tarihleri arasında elektronik kayıt yaptırabileceklerdir. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerimizin ayrıca kayıt için Üniversitemize gelmelerine ve herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur. Elektronik kayıt yaptıracak adayların YÖK Başkanlığının talimatlarını takip etmeleri rica olunur. Özel Yetenek sınavı ile öğrenci alan programlar ile başvuru şartlarında sağlık raporu, boy kilo endeksi ölçümü yapılacak programlar ve kayıt için özel şartı olan programlara yerleşen adaylar elektronik kayıt yaptıramayacaklardır.

Öğrencilerimizin kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için gerekli açıklamaları dikkatlice incelemeleri rica olunur. Açıklamalarda yer alan tarih kısımlarını dikkate almayınız. Kayıt tarihleri  bu sayfada belirtilen tarihlerdir. Belgeler  ve diğer açıklamaları dikkatlice inceleyiniz.

Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi ve gerekli belgeler için tıklayınız.

15 Ekim 2019